Levering

Verzendingen vinden plaats via de pakketdiensten van PostNL of DHL volgens de actuele tarieven. Suspension Center zal in alle gevallen proberen de goedkoopste verzendmethode voor u te vinden. In de meeste gevallen zullen bestellingen worden verstuurd als brievenbuspost, waarvan de kosten 3.03 euro bedragen of pakketpost waarvan de kosten 6,95 bedragen.

Bij leveringen buiten Nederland en Belgie worden de totale verzendkosten ongeacht de ordergrootte van de bestelling doorberekend aan de koper. Uiteraard doen wij u vooraf per e-mail een volledige prijsopgave.

U kunt tevens uw bestelling in de workshop komen ophalen.

Alle artikelen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan TPG-post.

Als artikelen een langere levertijd dan 3 werkdagen hebben zal de koper via e- mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

Suspension Center is niet aansprakelijk voor vertraging in de levering, verlies of beschadiging tijdens verzending. Als u uw pakket verzekerd wilt versturen om bij schade of vermissing recht te hebben op een vergoeding van de pakketdienst geeft u dit dan graag van te voren aan. Als wij het pakket aantoonbaar hebben aangeboden bij de pakketdienst zijn wij niet meer aansprakelijk voor vermissing of schade. 

Alle in onze winkel vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen door de verkoper vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.